Onze partner

Algemeen

Een dagje zeilen of een avondvaart maken met een zeilklipper op het IJsselmeer en een bezoek brengen aan het oude forteiland Pampus. U vaart af vanuit Amsterdam of vestingstad Muiden en beleeft een super zeildag of zeilavond.

Het schip

Dit schip is in 1900 in Deest aan de Waal gebouwd als zeilend vrachtschip. Tegenwoordig zeilt het met passagiers op Markermeer en IJsselmeer.
Het schip wordt verhuurd met bemanning, u hoeft dus niet zelf te kunnen zeilen. De gasten die dit willen kunnen natuurlijk wel meehelpen aan boord. Het schip zeilt makkelijk en alle zeilen worden nog met de hand gehesen en ook bij het overstag gaan, het sturen en het navigeren is soms hulp nodig. Het is een stabiel schip dat niet zo snel scheef gaat. Zeeziekte komt dan ook zelden voor aan boord.

Interieur

Het vroegere vrachtruim van het schip is nu een comfortabele en sfeervolle ruimte met veel daglicht. Er is een kompleet ingerichte keuken met een groot horecafornuis, een oven, een goed uitgeruste bar en een ruim buffet. Daarnaast zijn er diverse zithoeken met comfortabele banken en stoelen. Er is een goede geluidsinstallatie met microfoon, beamer met scherm en een CD/DVD/MP3. Het schip is centraal verwarmd, heeft 2 ingangen en 2 wc’s.

Aan dek is voldoende ruimte om rustig te zitten. Er zijn bankjes, maar er is ook genoeg plaats op de houten luikenkap waar men in de zon kan zitten en genieten van het uitzicht en de ruimte op het water.

Vaargebied

Afvaarthaven van het schip is de oude en zeer sfeervolle vestingstad Muiden. Als we Muiden uitvaren komen we eerst door de oude zeesluis, daarna langs het Muiderslot en vervolgens langs het jacht van koningin Beatrix, de Groene Draeck. Voor en na de vaartocht biedt Muiden u een leuke verzameling cafés en restaurants zodat u de dag gepast kunt afsluiten.

Vanuit de thuishaven Muiden zijn, afhankelijk van de wind, in één dag Hoorn, Enkhuizen, Edam, Monnickendan, Volendam, Amsterdam, Lelystad of Marken te bezeilen.

2 reviews

7.5

Reviews van gasten

PAJACO Interieurbouw B.V.

We hebben een hele geslaagde dag gehad. Mooie boot en de catering was echt top! Alles vers gemaakt, super. Er is ook veel ruimte voor overleg over de invulling van de dag.

8
J. Aarts

Veel geluk met het weer. Minpuntje was dat we (zelf verkeerd gelezen) zouden aanleggen bij een eilandje, daar gingen we van uit dat we van de boot zouden gaan en dan op het eilavlotter ontvan

7

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Mannen uitje informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Mannen uitje en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Mannen uitje maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405825. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in


Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Meer in Amsterdam

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405825

Waarom bij ons boeken?

288+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.