Workshop Schermen in Den Haag

Leer Schermen en duelleer met u vrienden of collega's

Ga het duel aan tijdens de workshop schermen en leer de sabel te beheersen als een professional. Het is echt door iedereen te leren en erg leuk om te doen. Samen maar ook tegen elkaar strijden als leuk teamuitje met vrienden of collega's. In vele steden zijn sportzalen beschikbaar waar het zal plaatsvinden, is bij de prijs inbegrepen. Maar ook uw eigen locatie, mits deze groot genoeg is, of een buitenruimte in de zomer is zeer geschikt.

Workshop Schermen op vele locaties in Nederland

Tijdens deze workshop leert u onder professionele begeleiding de schermsport te ervaren.

Deelnemers krijgen beschermende kleding, schermmasker en wedstrijdsabel en kunnen de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken met elkaar oefenen. Korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af en na ca. één uur kunt u al met elkaar sparren.

Na één 1 uur kunt u al met elkaar sparren en kan er onderling worden geduelleerd.
Schermen is weliswaar actief en dynamisch maar niet moeilijk te leren en kan zowel door mannen, vrouwen en kinderen worden beoefend.
Het schermen is volkomen veilig dankzij de speciale materialen die iedere deelnemer ter beschikking krijgt.

Deze workshop is inclusief instructie, begeleiding van professionals, alle schermmaterialen en sportlocatie in vele steden. Als u de ruimte er voor heeft kan het ook plaatsvinden op uw eigen locatie.
Minimum leeftijd is 16 jaar.
De prijs van deze activiteit is exclusief BTW.
Prijs per persoon: €29,75
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 12

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Den Haag. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Den Haag

    Den Haag; bekend om zijn politieke karakter, de sfeervolle cultuur en de vele hofjes.

    Beleef een dagje, avondje of weekendje Den Haag met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

In Zuid-Holland vindt u op korte afstand van elkaar een rijk en gevarieerd aanbod aan bijzondere steden en bezienswaardigheden. Zoals bijvoorbeeld:

Delft,Stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer.
Wie Gouda zegt, denkt niet alleen snel aan kaas, pijpen, stroopwafels en aardewerk maar ook aan gebrandschilderde ramen, een sprookjesachtig stadhuis en sfeervolle grachten. Gouda heeft meer dan 300 monumenten, waaronder de Sint-Janskerk, de Kaaswaag en het Stadhuis, allemaal op loopafstand van elkaar.
Alphen:De stad Alphen heeft twee van de grootste attracties binnen haar grenzen namelijk Vogelpark Avifauna en Themapark Archeon

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Mannen uitje informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Mannen uitje en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Mannen uitje maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405825. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405825

Waarom bij ons boeken?

293+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.