Step Challenge
Step Challenge
Den Bosch Express
Den Bosch

Den Bosch Step Challenge - actief stadsuitje

Sportief de stad verkennen! Met de Step Challenge zie je Den Bosch op z´n best en doe je onderweg een aantal leuke opdrachten! Het beste team gaat met de hoofdprijs naar huis!

Bij dit dit Actieve stadsuitje in Den Bosch is inbegrepen:

  • Step
  • Professionele begeleiding
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 consumptie tijdens de prijsuitreiking
  • Versnapering voor onderweg

Prijzen:

  • 10 - 19 personen € 35,95 p.p. incl. BTW
  • 20 - 29 personen € 32,50 p.p. incl. BTW
  • Vanaf 30 personen € 28,50 p.p. incl. BTW

Reservering voor kleinere groepen: Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Parkeren

Den Bosch Step Challenge

Sportief de stad verkennen! Met de Step Challenge zie je Den Bosch op z´n best en doe je onderweg een aantal leuke opdrachten! Het beste team gaat met de hoofdprijs naar huis!

Steppen door de pittoreske straatjes van Den Bosch

De Step is nog steeds een fantastisch vervoermiddel om te genieten van je omgeving. Natuurlijk laten onze begeleiders je eerst even de fijne kneepjes zien van het steppen in de stadjungle, maar al snel heb je het zelf onder de knie en snel je als een volleerd coureur door de pittoreske straatjes van Den Bosch! Over de Grote markt en richting de vestingwallen. Onderweg moeten jij en je vrienden een aantal ludieke vragen beantwoorden die we voor jullie hebben opgesteld. Vragen over een aantal facetten van die soms feestelijke en soms erg fraaie stad Oeteldonk! Veel plezier!

Andere variant:

Liever niet per step maar lopend of per fiets de speurtocht doen? Met, óf zonder GPS erbij? Dat kan! Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor 's-Hertogenbosch.

De prijs van dit actieve stadsuitje in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2024.

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van Brabant. Het historische centrum van Den Bosch is pittoresk met smalle straatjes, middeleeuwse panden en prachtige grachten. Een rondvaart door de Binnendieze biedt een uniek perspectief op de stad. De Markt is het centrale plein van de stad, omgeven door cafés en restaurants. Het indrukwekkende stadhuis op het plein is een prachtig voorbeeld van Brabantse gotiek. Den Bosch staat bekend om zijn bourgondische levensstijl. De stad heeft talloze restaurants, cafés en eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje