Onze partner

Scooteren door Gelderland

Wij verhuren Sym Fiddle scooters met een ''Italiaanse Vespa look''. Deze zeer betrouwbare scooters lijken veel op Italiaanse Vespa's zodat het Italiaanse gevoel door uw haar zal waaien.

Start en Finish

Start en finish is altijd bij Servicestation Tatelaar in Didam of Ter Heerdt Tweewielers in Duiven.
Scooters op locatie bezorgen is ook mogelijk, dit gaat altijd in overleg. Informeer naar de mogelijkheden.

FAQ

Wat is het voor een scooter?
Wij verhuren Sym Fiddle scooters met een ''Italiaanse Vespa look''. Deze zeer betrouwbare scooters lijken veel op Italiaanse Vespa's zodat het Italiaanse gevoel door uw haar zal waaien.

Is de scooter elektrisch?
Nee, wij hebben geen elektrische scooters. Wel kunt u bij ons een elektrische fiets huren.

Hoe hard gaan de scooters?
De scooters kunnen maximaal 25 kilometer per uur rijden. Dit is ook de maximaal toegelaten snelheid zonder helm en uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit een veilige snelheid is.

Tot hoeveel stuks kunnen jullie leveren?
Wij kunnen tot wel 35 scooters leveren. Bij grotere aantallen kunnen wij altijd naar een andere oplossing kijken

Wat als de scooter of elektrische fiets defect raakt onderweg?
Wanneer er een defect optreedt neemt u dan contact op met ons. Wij zorgen voor een oplossing zodat u deze leuke dag gewoon kunt afmaken.

Hoe oud moet ik zijn om op een scooter te mogen rijden?
Om op een scooter te mogen rijden moet u mimimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een scooterbewijs of elk ander rijbewijs. Op het moment dat u 18 jaar bent en een rijbewijs heeft kunt u gewoon gebruik maken van de scooter.

Ik heb nog nooit op een scooter gereden. Wat nu?
Wij besteden dan extra aandacht aan de instructie en de uitleg zodat u zonder zorgen en vol vertrouwen op de scooter stapt. We willen graag dat u een leuke dag heeft, dus we nemen de tijd voor de uitleg.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen achterop meerijden?
Vanaf 3 à 4 jaar mogen kinderen in een kinderzitje achterop meerijden om ook een leuke dag scooteren mee te maken. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis achterop meerijden. Vanaf 16 jaar wordt er €10,- berekend voor een bijrijder (ongeacht rijduur).

Tot welke leeftijd mogen kinderen en volwassenen mee achterop?
Er is geen maximum leeftijd voor iemand die achterop wil zitten. Indien de bestuurder geen ervaring heeft met scooterrijden, vinden wij het niet verstandig een volwassen persoon achterop te nemen. Wij adviseren dan om een extra scooter erbij te huren. Alleen kinderen tot 16 jaar zijn gratis. Vanaf 16 jaar wordt er €5,- berekend voor een bijrijder. 

Zijn er kinderzitjes beschikbaar?
Er zijn een aantal kinderzitjes beschikbaar, zodat de kinder veilig mee kunnen. Wel verzoeken wij u deze van te voren te reserveren, zodat deze klaar staan op het moment dat u de scooters komt ophalen. De Kosten voor een kinderzitje betalen € 10,00

Routes

Wij beschikken over meerdere routeboekjes voor een halve en hele dag scooteren door de omgeving. Afhankelijk van uw wensen kunt u een route uitzoeken, waarbij wij u tips geven voor onderweg. Afhankelijk van het arrangement hebben wij een routeboekje die u door middel van duidelijke foto's en straatnamen de route verteld. Voor gebruik van een route boekje wordt een meerprijs van €1,- berekend.

Vriendinnenuitje in het Montferland - Scooter rijden met High tea
€ 62,50

Vriendinnenuitje in het Montferland - Scooter rijden met High tea

Pak de scooter en rijd via een leuke route vanaf Didam dwars door het Montferland naar Kasteelstad s-Heerenberg. U stopt bij het Kasteel Cafe voor een uitgebreide High Tea. Daarna stapt u weer op de scooter en toert u terug naar Didam. Een heerlijk dagje uit met uw beste vriendinnen door een prachtig stukje Gelderland!

2 reviews

9.5

Reviews van gasten

Anoniem

Zeer goede ervaring.
Goede communicatie en informatie vooraf, snelle reactie.
Prettige ontvangst en uitleg.
Aanrader!

10
Gretha

Prachtige omgeving! Ruim de tijd. Goede uitleg. Leuke route meegekregen als tip. Erg leuk om te doen en zeer betaalbaar.

9

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Mannen uitje informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Mannen uitje en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Mannen uitje maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405825. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Didam

Didam is een klein dorp gelegen op zo'n 20 km achter Arnhem en uitstekend bereikbaar vanaf de A12.

Meer in Didam

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405825

Waarom bij ons boeken?

279+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.