Rondvaart door Hoorn in een elektrische sloep - al vanaf 4 personen

Dit arrangement is inclusief:

  • Drankjes aan boord
  • Opstapplek naar keuze vanaf Oostereiland of in overleg
  • 60 minuten rondvaart met gids
  • Elektrische sloep

Prijs: vanaf € 15,- p.p. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en 31 december 2023.

Rondvaart door Hoorn

Met vele handige op- en afstapplekken is de Watertaxi het ideale begin van uw uitje in Hoorn. Gratis parkeren, daarna koffie en thee aan boord en genieten van een leuke vaartocht naar uw bestemming.

Unieke mogelijkheid

Met de rondvaart Hoorn krijgt u de unieke mogelijkheid om al dit moois te beleven vanaf het water. Een ervaren schipper gidst u in een uur door de geschiedenis van de haven en brengt u in de vele havens en grachten die Hoorn rijk is.

De -misschien wel mooiste- haven van het IJsselmeer herbergt vele verschillende havens, elk met hun eigen verhaal.

De omgeving

De buitenhaven met de Hoofdtoren, het Houten Hoofd en het Oostereiland. De Binnenhaven waarin u feitelijk aanmeert in de binnenstad van Hoorn met haar prachtige Veermanskade en het Schippershuis. De Karperskuyl met de Ottobrug, de mooie woonboten en de Bossu-huizen. De grashaven met Achter op het zand en het Vissereiland, de Vluchthaven met de prachtige panden aan de Binnenluiendijk en niet te vergeten de grachtengordel Nieuwendam/Venidse, Vismarkt, Bierkade en Korenmarkt. Feitelijk de eerste haven van Hoorn, die zich nog steeds bevindt op de plek waar ooit een kreekje in het moerassige buitengebied van de stad de eerste boten naar Hoorn bracht.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant

Onze partner

Rondvaart en fluisterboot verhuur in Hoorn

De Watertaxi beschikt over diverse handige op- en afstap plekken. Ons advies bij een bezoek aan Hoorn; parkeer op P havens (Nieuwe Wal) en laat u vanaf daar naar uw bestemming varen. Heeft u wat meer tijd? Maak dan een informatieve rondvaart met een van onze elektrische sloepen, gecombineerd met uw museumbezoek, diner of stadswandeling. De schipper gidst u graag door het mooie Hoorn.

Hoornse Rondvaart 2 tot 30 personen.

Een gezellige onspannen sfeer op leuke no-nonsense scheepjes tegen een zeer voordelig tarief. De hapjes en drankjes kunnen wij verzorgen maar natuurlijk mag u deze ook zelf meenemen. Een goed passend programma voor u en uw gezelschap stellen wij graag voor u samen. We beschikken over meerder (elektrische) sloepen. Deze zijn voorzien van handige railings en luie trappen zodat iedereen veilig aan en van boord kan.

Zo kunt u onze service prima combineren met een diner en/of een museumbezoek.

Naast Rondvaarten door Hoorn maken we ook vaartochten met een klassieke bakdekker naar bijvoorbeeld Volendam en Marken.

Hoorn, NH. 11 verschillende haltes.

We maken gebruik van diverse op- en afstap plekken, bijvoorbeeld;  P 't Jeudje (bewaakt parkeren), P Nieuwe Wal/ABC (gratis parkeren), in het centrum nabij de Roode Steen en aan het Oostereiland, hier hebben we een klein kantoortje. Andere op- en afstapplekken, ook buiten Hoorn, in overleg. Als u en van de scheepjes wilt bekijken maak dan even een afspraak.

-Halte 1 Oostereiland
-Halte 2 Vismarkt (nabij Roode Steen)
-Halte 3 P 't Jeudje
-Halte 4 P ABC
-Halte 5 Visserseiland
-Halte 6 Fluitschip De Baai
-Halte 7 Marina Kaap Hoorn en Oranje Buiten
-Halte 8 Oostereiland (cruise terminal)
-Halte 9 Vuurtoren
-Halte 10 Ottobrug (museumhuis Bonck)
-Halte 11 Pakhuisstraat

Hoorn, stad van de Gouden Eeuw

Hoorn is ook wel de Stad van de gouden Eeuw. De stad en gemeente is gelegen in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer.

Met onze klassieke bakdekker maken we ook vaartochten naar andere plaatsen aan het Markermeer. Op deze boot kunnen ook 6 fietsen mee.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Mannen uitje informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Mannen uitje en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Mannen uitje maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405825. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Rondvaart door Hoorn
 • Heerlijke BBQ
 • Gezellig dagje uit

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405825

Waarom bij ons boeken?

283+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.