Solexen door Giethoorn
Sfeervol restaurant in Giethoorn
Terras aan het water bij het sfeervolle restaurant
Genieten op het terras in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn

Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop

Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Een rondvaart, een smakelijke luxe lunch, samen toeren door dit prachtige stukje natuur op de Solex. Als u wilt kunt u bij terugkomst ook nog afsluiten met een diner, bbq of buffet maar dat is maar net hoeveel tijd u heeft. Dit 6 uur durende dagprogramma is een fantastisch dagje uit met familie, vrienden of collega's.

Dit dagje uit in Giethoorn met Solextocht is inclusief:

  • Ontvangst met koffie of thee met speculaas
  • Rondvaart van 1 uur
  • Luxe lunch met kroket* 
  • Ontvangst bij buitenactiviteiten met koffie/thee en wat lekkers
  • Uitleg Solex rijden en prachtige Solex rit
  • Programma duurt ongeveer 6 uur

Prijs: € 75,00 p.p. bij minimaal 4 personen.
€ 72,50 p.p. bij minimaal 15 personen.

  • Voor het rijden op een solex moet de minimum leeftijd 16 jaar zijn en dient de bestuurder in het bezit te zijn van een geldig auto-rijbewijs of brommercertificaat.

* Inhoud luxe lunch: diverse luxe broodsoorten, koffiebroodjes, divers luxe beleg, kaas en brie, kroket, melk, koffie, thee en jus d'orange.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop

Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Een rondvaart, een smakelijke luxe lunch, samen toeren door dit prachtige stukje natuur op de Solex. Als u wilt kunt u bij terugkomst ook nog afsluiten met een diner, bbq of buffet maar dat is maar net hoeveel tijd u heeft. Dit 6 uur durende dagprogramma is een fantastisch dagje uit met familie, vrienden of collega's.

Rondvaart en toeren met de solex

11.00 uur
Aankomst bij een gezellig restaurant, waar u start met 1 kopje koffie of thee met speculaas.

11.45 uur
Een rondvaart van 1 uur onder begeleiding van een deskundige schipper/gids door de historische dorpskern en het meer 't Bovenwijde.

12.45 uur
Teruggekomen bij het restaurant staat er een luxe koffietafel voor u klaar inclusief kroket.

14.15 uur
U wandelt met uw gezelschap naar buitenactiviteiten.

14.45 uur
Onder het genot van een kopje koffie/thee met stroopwafel wordt er uitleg gegeven over de solex en de route die u gaat volgen. Aansluitend gaat u aan de hand van een route zelf op weg door ons mooie natuurgebied.

Einde programma rond 16.45 uur.

Extra mogelijkheden

  • Het is om het arrangement af te sluiten met een diner, of barbecue.
  • Bij groepen boven de 30 personen vindt het solexen plaats in 2 of meerdere sessies, waarbij er afgewisseld wordt met eventueel andere activiteiten.
  • Tijden zijn aan te passen

De prijs van dit dagje uit in Giethoorn met Solextocht is geldig tot en met 31 december 2024.

Angélique
9
18 oktober 2023
Prachtig goed georganiseerd dagvullend programma, met heerlijke lunch!
Helma Bakker
8
01 oktober 2020
enige minpuntje was dat het erg koud was tijdens de lunch en diner in de serre van het restaurant. voor de rest was alles prima
Petra Bronkhorst
9
31 oktober 2017
Duidelijke uitleg gekregen , prachtige route. Zeer de moeite waard
Anoniem
8
03 oktober 2011
We hebben een fantastische dag gehad die goed verzorgd was.
Ria van Slooten
10
21 mei 2010
Goedemorgen, hier een reactie over onze dag. we hadden een grandioze dag alles was even goed, het ontvangst was goed nou alles was gewoon SUPER een aanrader waard groetjes en wij geven jullie een10

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een dorp in Overijssel. Het is beroemd om zijn vele grachten en waterwegen. Langs de grachten zijn er tal van gezellige cafés en restaurants. De traditionele boerderijen met rieten daken dragen bij aan de idyllische uitstraling van Giethoorn. Een uniek kenmerk van Giethoorn is dat het autovrij is. Een populaire activiteit is het varen in een punter, een platbodemboot. Giethoorn ligt in de buurt van het natuurgebied De Wieden. Het biedt prachtige landschappen, moerassen en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje