Strandpaviljoen
touwtrekken
zandkastelen bouwen
BL
Budda BL

Strandpaviljoen in Scheveningen

Deze strandtent biedt comfort, luxe en een zee aan mogelijkheden. Toplocatie aan het strand, Sfeervolle ambiance en met zorg bereide gerechten. Het is de ideale locatie voor een bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid. Of wat dacht u van de vele evenementen en workshops?

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Faciliteiten

Wij bieden een scala aan activiteiten en mogelijkheden, zoals zandkastelen bouwen, kitevliegeren, beachvolleyballen, salsadansen, cocktails maken en windsurfen. Ook hebben wij diverse lunch- en BBQ buffetten, welkomstdrankjes, verschillende entertainmentmogelijkheden etc. U ziet, wij kunnen uw dag van A tot Z verzorgen! De mogelijkheden om uw feestelijke gelegenheid smaakvol aan te kleden met een barbecuebuffet of andere traktatie. De vele arrangementen die u kunt uitbreiden met ons aanbod activiteiten en bijzondere workshops.

Ligging

De strandtent kunt u vinden op de boulevard van Scheveningen. Ongeveer 500 meter ten westen van de Pier (richting haven) en voor de Beeldentuin.

Omgeving

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard maar de badplaats heeft ook een keur aan atracties en musea. Bijvoorbeeld het casino, het circustheater, een megabioscoop, de gerenoveerde pier en een overdekt winkelcentrum.

Anoniem
9
12 maart 2024
uitstekende high tea met een gezellig atmosfeer
m vd weide
10
13 maart 2019
leuk personeel high tea zeer uitgebreid zoet en hartig hele leuk lokatie
Anoniem
9
23 mei 2011
Goed weer, lekker windje en daardoor heerlijk kunnen vliegeren.
De BBQ was ook erg lekker.
I. Rensen
8
11 mei 2011
Een goede en lekker high tea.
Anoniem
8
17 augustus 2010
Leuke workshop (een uurtje is ook echt meer dan genoeg), gezellige bediening en heerlijke loungebanken. Breekbrood en ijstaart erg lekker, hoofdgerecht iets minder. Al met al een prima arrangement.
Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje