Wie is de rat?
Groepsuitje in Den Bosch
Oud Hollandse Spelen in Den Bosch
Oud Hollandse Spelen in Den Bosch
Puzzelen door Den Bosch

Onze partner

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Parkeren

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Anoniem
9
13 juni 2023
We hadden het Crime City game en dit was echt heel leuk! Wat ik wel jammer vind is dat als je de ipad niet in handen hebt dat je er gewoon bij loopt en niet echt in het spel zit.
Geeta Jharihar
8
11 september 2020
Ik heb van mijn collega's begrepen dat alles goed is gegaan.
Anoniem
8
20 juni 2017
Ondanks dat sommige collega's Segway rijden bij aanvang maar 'eng' vonden had onze groep het echt snel onder de knie en heeft iedereen genoten. Bijzonder goede uitleg van de instructeur en daarna een uur door Den Bosch gereden. Aanrader hoor ! Collega's vallen in de leeftijdscategorie 24 - 65 jaar.
Anoniem
8
27 mei 2015
Super georganiseerd !Was heel leuk, alleen spijtig dat er een evenement te doen was en daardoor alle winkels gesloten waren zodat het moeilijk was om opdrachten uit te voeren. Het was ook enorm druk. Maar we hebben wel plezier gehad, de organisatie met de restaurants is ook top verlopen. Ook Anissa, onze begeleidster was super.
Anoniem
9
15 mei 2014
Kei leuk uitje. Ook de gids was hartstikke leuk. Allemaal bedankt hiervoor.
Frans Piccardt
8
19 november 2013
Een leuke activiteit. Gezellige samenloop met de aanloop naar carnaval met veel "walking music" en drukke markt. Informatie vooraf over de (drank-)prijzen van de te kiezen gelegenheden was zinvol geweest. Omdat de zon steeds vroeger ondergaat, is het steeds vroeger niet goed mogelijk zaken te vinden en er een foto van te maken.
Anoniem
8
21 juni 2013
Leuke activiteit, met een spontane presentatrice. Veel gelachen en serieus de strijd aangegaan met 2 teams.
Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje