Watersportstad Sneek
Haven FrieslandZeilen
Teamzeilen Arrangement
Groepsuitje met skutsje
Marieholm IF en 26

Onze partner

Bij dit zeilbureau kunt u skûtsjes, kajuitzeilboten en sloepen huren. Wij verzorgen groepsuitjes en arrangementen op skutsjes, met of zonder schipper. Met onze kajuitzeilboten en sloepen kunt u zelf het water op voor een mooie zeilvakantie. Daarnaast verhuren wij een doe/het/zelf loods van 15x8 meter voor mensen met een eigen boot.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Restaurant
Parkeren

Faciliteiten

Wij verhuren skûtsjes voor een dag(deel) of meerdaagse vakantie. Op deze traditionele Friese binnenvaartschepen kunt u met familie, vrienden of collega’s genieten van een heerlijk uitje op het water. De toerskutsjes bieden de mogelijkheid voor groepstochten met overnachting, inclusief toilet. Onze kajuitzeilboten zijn zeer geschikt voor de Friese wateren, hebben uitstekende zeileigenschappen en zijn compleet uitgerust met slaapplekken, kookgelegenheid en inventaris. Een aantal schepen is ook uitgerust met een toilet. Liever niet zeilen? Dan kunt u het water op met een sloep waarmee u overal kunt komen voor schitterende tochten rondom Sneek. Onze haven is prima geschikt om een nacht door te brengen als u bij ons een boot heeft gehuurd. U kunt gebruik maken van de toiletten, douche, kantine en gratis parkeergelegenheid. Zo kunt u op verschillende manieren genieten van de vrijheid op het water en de mooie Friese natuur.

Ligging

Ons bedrijf is gevestigd op watersport bedrijventerrein ’t Ges in Sneek, gelegen nabij de A7 en vanaf het water vaart u binnen 15 minuten naar het Sneekermeer of het gezellige centrum van Sneek. Om het de watersporter gemakkelijker te maken, is langs de Houkesloot in Sneek een bedrijvenpark aangelegd, waar alle mogelijke watersportbedrijven broederlijk bijeen gebracht zijn. De watersportliefhebber vindt hier overzichtelijk en dicht bij elkaar werkelijk alles wat hij zoekt op watersportgebied.

Omgeving

Sneek is het watersportcentrum van Friesland. Dit historische stadje is één van de Friese Elfsteden en geniet landelijke bekendheid vanwege de jaarlijkse Sneekweek. Door de centrale ligging in het Friese merengebied is de plaats populair bij vele watersporters. Vanaf hier kunt u prachtige zeiltochten maken en heeft u een open verbinding naar de Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee. Sneek kent daarnaast een gezellig uitgaanscentrum en het is er in de zomer dan ook goed vertoeven op de vele terrassen die het centrum rijk is.

Elise
7
10 september 2019
Fijne, vriendelijke schipper Lunch wat karig
Jose
8
02 juli 2019
Een hele mooie dag gehad met prachtig weer. Een leuke kapitein en alles goed geregeld door Creatief. Makkelijk en flexibel.
Anoniem
8
28 april 2015
Zowel lunch, diner als de zeiltocht waren prima verzorgd. Medewerkers restaurrant waren uiterst vriendelijk en ook de schipper en zijn medewerker pakten de groep goed op en maakten er een mooie middag van
Anoniem
8
30 juni 2014
Het was goed georganiseerd.
Anoniem
9
03 juli 2013
alles was prima geregeld...we hebben een heerlijke dag gehad
A. Looijen
8
28 september 2011
Geweldige schipper en heerlijke zeilmiddag gehad. De afstemming tussen de verschillende programma onderdelen (lunch, BBQ) kan beter.
W. van den Boom
10
13 september 2011
Met 10 personen 'n geweldige middag gehad. 'n leuke schipper met maat die alles vertelde en ons goed bezig hield maar op z'n tijd konden we liggend genieten van de zon. Na afloop met z'n alle genoten van 'n berenburger. Met andere woorden TOP DAG.
J. Jintes
7
15 augustus 2011
Alles was prima georganiseerd, met name de lunch. De uitleg over de boot en de routebepaling bij FrieslandZeilen liet wat te wensen over; we kwamen ergens vast te zitten en moesten worden weggesleept. Achteraf moesten we hiervoor € 76,00 betalen !
E. Derksen
8
13 juli 2011
Een heerlijke dag op het water een sloep, die er zeer goed uit zag , voldoende ruimte en bescherming bood . Deze dag is goed verzorgd, prima instructie voordat je met boot gaat varen en een duidelijke waterkaart die meegegeven wordt.
Anoniem
8
28 juni 2011
Prima boot meegekregen met vaarkaart. Alleen weinig uitleg over gebruik buiskap, nu hadden we veel werk bij het monteren.
B. Akkerman
8
23 mei 2011
Heerlijke avond middag/avond gehad. Alles was supergoed geregeld, lekker gezeild, koude drankjes, borrelhapjes, gebarbecued, lekker vlees, kortom: een aanrader!
G.J. Ekelhof
8
28 september 2010
Graag wil ik meedelen dat wij tevreden zijn over het uitje, wel was de lunch op de boot te weinig en geen koffie of thee.
Renate Witteveen
9
31 augustus 2010
Het Skutsje silen op de Friese meren was een fantastische ervaring. Heerlijk gezeild. wij kunnen het iedereen aanraden!
W. Kerssies Kerssies-Marsman
9
25 juli 2010
Het was in één woord fantastisch!! Voor herhaling vatbaar. Het eten was eveneens fantastich; kortom een onvergetelijke dag; ook voor onze Noorse gasten. Vriendelijke groet, Fam. Kerssies
Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje