Stadsuitjes van Mokum Events
r
VR
VR

Onze partner

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat? Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Parkeren
Fietsverhuur

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste stadsuitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Ekram
7
17 juni 2019
Superleuk georganiseerd, leuke originele opdrachten en het materiaal was ook makkelijk in gebruik. Wij merken alleen dat we wel behoefte hadden aan een break tussendoor.
Chirs
10
22 januari 2019
Perfect georganiseerde muzikale Jordaan tour. Gids kon groep goed inschatten, veel leuke Amsterdamse anekdotes en liederen. Super leuke echt Amsterdamse cafeetjes. Top gids.
Jill Stokkermans
7
20 november 2017
Was erg gezellig!
Anoniem
9
24 april 2017
Hele leuke tour en hele goede uitleg.
Jos Verweij
8
22 september 2016
Arrangement was bestemd voor brandweer ver. Magnus te Schagen. Totale indruk was goed, helaas waren wij iets te laat op locatie waardoor de Jordaantour en het smartlappen zingen moest worden ingekort. Verder was het diner en de bediening goed, en hebben wij een paar gezellige uurtjes gehad.
Pieter Fluit
8
23 mei 2016
Mooi en indrukwekkend verhaal.
Saskia van der Straaten
10
14 november 2015
Wij hebben met heel veel plezier de puzzeltocht gedaan. Het was erg leuk om op deze manier de Jordaan te leren kennen. We hebben ook genoten van de behulpzaamheid van de jordanezen...bedankt!!!
e de vette
10
11 maart 2015
geweldig wat deed die man zijn best, en 2 leuke kroegjes gezien. Een geweldig middag.
Anoniem
9
24 juni 2013
Een geweldige dag! Goed verzorgde lunch in lunchboot, jammer dat er niet iets van Amsterdam werd verteld, beslist het overdenken waard. Artis heel gezellig en restaurant Nilsson tegenover Artis echt de moeite waard.
Anoniem
9
21 maart 2013
Zeer goede rondleiding over de walletjes. Aardige en goed geinformeerde gids en kon ons alles vertellen met ook een kwinkslag. Waren zeeer tevreden!
V. Koning
10
13 juni 2012
de muzikale jordaantoer is een echte aanrader. gezellig meezigen, lekker wandelen en een drankje. wij hebben een top dag gehad, met dank aan de gids die veel leuke weetjes had over de jordaan en de bekende jordaanse zangers.
A. Stoke Gallo
8
18 oktober 2011
locatie was prima, gastvrouw Chantal was erg leuk, en de bediening was ook prima, lekker gegeten vriendelijke bediening
J. van Kasteren
8
17 oktober 2011
prima rondleiding, gezellig samen zingen en daarna een hapje eten hetgeen perfect verlopen is. De programma's sloten naadloos op elkaar aan, prima georganiseerd. een aanrader voor een ieder.
A. Smetsers
8
13 juli 2011
Een hele gezellige tocht met de scooter door Amsterdam. Met de scooter kun je makkelijk overal tussendoor, waardoor je overal snel ter plekke bent. Een prachtige route met daarin een wedstrijdelement, het was voor ons een top activiteit voor onze groep.
K. de Gooijer
8
29 juni 2011
De Muzikale Jordaan Tour: een hele leuke manier om de Jordaan te ondekken. Jan heeft een geweldige babbel en een nog betere stem. Een aanrader.
J. Arts
8
12 oktober 2010
Wij hebben een geweldige dag gehad alleen bij het zingen van de smartlappen was de cafebaas Zarte Gerrit een beetje nors. We moeten niet op stoelen en banken staan.
E.J.M. Koot KDV Pukkie
9
21 september 2010
Wij zijn zeer tevreden over het arrangement, prima georganiseerd, hele goede begeleing geduende het spel, inhoudelijk een enorm leuke activiteit.
Yvette ter Veen
8
24 juni 2010
Wij hebben een leuke dag gehad met Grazy 88. De opdrachten waren afwisselend en leuk. De begeleiding was goed. Alleen jammer dat de comsumpties op het eind waren.
Anoniem
8
26 januari 2010
leuke tour, goede gids en veel info! vooral leuk omdat je ook even achter het raam mocht zitten bij het PIC!
Anoniem
8
14 december 2009
Leuk arrengement. Zeer ontspannen en divers. Flexibele gids, waardoor er veel kon.
Jolanda de Hoog
9
23 september 2009
Wat een heerlijke dag in Amsterdam! Goed verzorg, leuke kroegen aangedaan. Onderweg in de Jordaan veel gezien, gezongen en gelachen. Kortom een geslaagd feest. De vrijwilligers, voor wie het feest was, hebben het er nog maanden over gehad.
R. Boeijen
10
22 september 2009
een erg leuk tijdverdrijf op de wallen, geweldig alleen al mensen te kijken en er dan nog wat van opsteken ook. Hans onze gids een super aardige gast!! ook dit is een aanrader voor een uitje met vrienden of collega's
Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje