bbq
e-flyboarden
e-flyboarden
e-flyboarden
e-flyboarden

Onze partner

E-Flyboarden is één van de nieuwste en meest spectaculaire watersporten van dit moment. Het zweven boven het water geeft een unieke beleving en biedt pure sensatie. Vlieg als superheld of duik als een dolfijn. Hoog, laag, onder of boven water: alles is mogelijk met het Schreiter Hydroboard! E-Flyboarding is uniek in de wereld: het eerste systeem dat je compleet elektrisch laat vliegen. Dit zorgt ervoor dat je alleen het water hoort dat door het flyboard spuit. En het is natuurlijk veel beter voor het milieu.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Wifi
Parkeren

Een geweldige ervaring

Dit is dè plek om op een laagdrempelige en milieuvriendelijke manier kennis te maken met de “extreme sport” E-Flyboarding.

Bedrijfsuitjes of teamaangelegenheden met meeting of vergadering, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten of “bro of bridelshowers”, alles is mogelijk op onze unieke locatie aan het water. Onze groepsarrangementen bestaan uit een E-Flyboarding Xperience met luxe bbq- of pizzabuffet en zijn te combineren. Daarnaast kunnen ze naar wens worden uitgebreid.

E-Flyboarden is bij ons per persoon, met zijn tweeën of met groepen te boeken. 

Voor beginners en gevorderde

Degene die de basis onder de knie heeft, zal het onwerkelijke en heerlijke gevoel ervaren om gewoon over het water heen en weer te vliegen op 1 à 2 meter hoogte!

E-Flyboarden is erg gemakkelijk te leren voor iedereen vanaf 14 jaar. Omdat we willen dat iedereen die bij ons boekt het gevoel van vrijheid ervaart, geven we vlieggarantie. Lukt het dus in eerste instantie niet om uit het water te komen, dan geven wij je de volgende sessie gratis. 

Een exclusief uitje

Tijdens jullie verblijf is de gehele locatie exclusief tot jullie beschikking. Er zullen geen anderen aanwezig zijn en dat betekent dat jullie zelf de muziek bepalen en er een mooi feestje van kunnen bouwen. 

De middag is perfect af te sluiten met een kwalitatief zeer goede BBQ of echte steenoven pizza’s uitgeserveerd in slices. Uiteraard staan de verdiende drankjes koud! 

Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje