Onze partner

Algemeen

Deze aanbieder heeft al sinds 1985 ervaring met het uitvoeren van ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beschikken over meerder moderne heteluchtballonnen die allen goed uitgerust zijn. De verschillende heteluchtballonnen zijn, mede afhankelijk van de mand, geschikt voor 2 tot 16 passagiers.

Faciliteiten

Dit unieke ballonvaartcentrum is gevestigd in Idskenhuizen. Een deel van het bedrijf is omgebouwd voor ontvangstruimte en dient tevens als horecagelegenheid. Passagiers die vanaf Idskenhuizen vertrekken kunnen hier inchecken. Samen met de eventuele "uitzwaaiers" kan men hier genieten. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

Op loop afstand van het ballonvaartcentrum en parkeerplaats licht het weiland. Indien u vertrekt vanuit Idskenhuizen wordt dit weiland gebruikt als opstijgveld voor uw ballonvaart.

Ligging

Het ballonvaartcentrum ligt in het mooie, rustig en Watersport gelegen Idskenhuizen. Dit Friese dorp ligt slechts 10 minuten rijden van de snelweg A6, aan de weg van Joure naar Amsterdam.

Omgeving

Idskenhuizen is een gezellig dorp midden in het Watersport gebied. De natuur is hier van een uitzonderlijke schoonheid met veel water gebieden tussen de charmante dorpen met een rijke geschiedenis. Alleen daarom al een prima startplaats om een mooie ballonvaart te maken.

Vroege Vogel Ballonvaart Ticket
€ 125,-

Vroege Vogel Ballonvaart Ticket

Onze speciale ochtend ballonvaarten zijn heel erg bijzonder vanwege de sfeer die dit oplevert. Geniet 's ochtends vroeg van een prachtige ballonvaart vanuit Groningen of Noord Holland, of vanuit ons ballonvaart centrum in Idskenhuizen.

1 review

9.0

Reviews van gasten

Caw Van der Wolf

Het was top genieten en de heren waren super aardig vriendelijk
Leuke foto's gekregen en de doop niet vergeten.

9
suzan waalders

Ben samen met mijn collega's wezen ballonvaren , we hebben genoten

9
Anoniem

echt helemaal geweldig wat een mooie ervaring

9
Anoniem

De 1ste ervaring met ballonvaren met de familie haven was geweldig. Ik ben daarna vaak meegeweest, geweldige trip, doen dus !

10

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Mannen uitje informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Mannen uitje en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Mannen uitje maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405825. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Idskenhuizen

Meer in Idskenhuizen

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405825

Waarom bij ons boeken?

283+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.