Onze partner

Rondvaart en fluisterboot verhuur in Hoorn

De Watertaxi beschikt over diverse handige op- en afstap plekken. Ons advies bij een bezoek aan Hoorn; parkeer op P havens (Nieuwe Wal) en laat u vanaf daar naar uw bestemming varen. Heeft u wat meer tijd? Maak dan een informatieve rondvaart met een van onze elektrische sloepen, gecombineerd met uw museumbezoek, diner of stadswandeling. De schipper gidst u graag door het mooie Hoorn.

Hoornse Rondvaart 2 tot 30 personen.

Een gezellige onspannen sfeer op leuke no-nonsense scheepjes tegen een zeer voordelig tarief. De hapjes en drankjes kunnen wij verzorgen maar natuurlijk mag u deze ook zelf meenemen. Een goed passend programma voor u en uw gezelschap stellen wij graag voor u samen. We beschikken over meerder (elektrische) sloepen. Deze zijn voorzien van handige railings en luie trappen zodat iedereen veilig aan en van boord kan.

Zo kunt u onze service prima combineren met een diner en/of een museumbezoek.

Naast Rondvaarten door Hoorn maken we ook vaartochten met een klassieke bakdekker naar bijvoorbeeld Volendam en Marken.

Hoorn, NH. 11 verschillende haltes.

We maken gebruik van diverse op- en afstap plekken, bijvoorbeeld;  P 't Jeudje (bewaakt parkeren), P Nieuwe Wal/ABC (gratis parkeren), in het centrum nabij de Roode Steen en aan het Oostereiland, hier hebben we een klein kantoortje. Andere op- en afstapplekken, ook buiten Hoorn, in overleg. Als u en van de scheepjes wilt bekijken maak dan even een afspraak.

-Halte 1 Oostereiland
-Halte 2 Vismarkt (nabij Roode Steen)
-Halte 3 P 't Jeudje
-Halte 4 P ABC
-Halte 5 Visserseiland
-Halte 6 Fluitschip De Baai
-Halte 7 Marina Kaap Hoorn en Oranje Buiten
-Halte 8 Oostereiland (cruise terminal)
-Halte 9 Vuurtoren
-Halte 10 Ottobrug (museumhuis Bonck)
-Halte 11 Pakhuisstraat

Hoorn, stad van de Gouden Eeuw

Hoorn is ook wel de Stad van de gouden Eeuw. De stad en gemeente is gelegen in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer.

Met onze klassieke bakdekker maken we ook vaartochten naar andere plaatsen aan het Markermeer. Op deze boot kunnen ook 6 fietsen mee.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Mannen uitje informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Mannen uitje en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Mannen uitje maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405825. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoorn

Hoorn is het authentieke plaatsje aan het IJsselmeer in Noord-Holland. Hoorn moet u echt gewoon met eigen ogen zien. Dat kunt u uiteraard zelf doen maar ook onder begeleiding van een stadsgids. Leuke tip is dan om meteen met de Stoomtram Hoorn-Medemblik een reis in de tijd te maken.

Meer in Hoorn

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405825

Waarom bij ons boeken?

283+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.