Onze partner

De Watertaxi beschikt over diverse handige op- en afstap plekken. Ons advies bij een bezoek aan Hoorn; parkeer op P havens (Nieuwe Wal) en laat u vanaf daar naar uw bestemming varen. Heeft u wat meer tijd? Maak dan een informatieve rondvaart met een van onze elektrische sloepen, gecombineerd met uw museumbezoek, diner of stadswandeling. De schipper gidst u graag door het mooie Hoorn.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Restaurant
Parkeren

Hoornse Rondvaart 2 tot 30 personen.

Een gezellige onspannen sfeer op leuke no-nonsense scheepjes tegen een zeer voordelig tarief. De hapjes en drankjes kunnen wij verzorgen maar natuurlijk mag u deze ook zelf meenemen. Een goed passend programma voor u en uw gezelschap stellen wij graag voor u samen. We beschikken over meerder (elektrische) sloepen. Deze zijn voorzien van handige railings en luie trappen zodat iedereen veilig aan en van boord kan.

Zo kunt u onze service prima combineren met een diner en/of een museumbezoek.

Naast Rondvaarten door Hoorn maken we ook vaartochten met een klassieke bakdekker naar bijvoorbeeld Volendam en Marken.

Hoorn, NH. 11 verschillende haltes.

We maken gebruik van diverse op- en afstap plekken, bijvoorbeeld;  P 't Jeudje (bewaakt parkeren), P Nieuwe Wal/ABC (gratis parkeren), in het centrum nabij de Roode Steen en aan het Oostereiland, hier hebben we een klein kantoortje. Andere op- en afstapplekken, ook buiten Hoorn, in overleg. Als u en van de scheepjes wilt bekijken maak dan even een afspraak.

-Halte 1 Oostereiland
-Halte 2 Vismarkt (nabij Roode Steen)
-Halte 3 P 't Jeudje
-Halte 4 P ABC
-Halte 5 Visserseiland
-Halte 6 Fluitschip De Baai
-Halte 7 Marina Kaap Hoorn en Oranje Buiten
-Halte 8 Oostereiland (cruise terminal)
-Halte 9 Vuurtoren
-Halte 10 Ottobrug (museumhuis Bonck)
-Halte 11 Pakhuisstraat

Hoorn, stad van de Gouden Eeuw

Hoorn is ook wel de Stad van de gouden Eeuw. De stad en gemeente is gelegen in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer.

Met onze klassieke bakdekker maken we ook vaartochten naar andere plaatsen aan het Markermeer. Op deze boot kunnen ook 6 fietsen mee.

Lara Ijsselstijn
10
26 februari 2017
Super. Was goed georganiseerd. Vooraf mail contact, waar alles duidelijk wordt gemaakt. Op de boot ook alles prima geregeld. Drankje , kleed vanwege de kou. En de kapitein wist veel over Hoorn te vertellen. En daarna lekker gegeten in top restaurant. Nogmaals , Prima dagje geweest
Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje