Ontsnap Deventer - Spannend groepsuitje met Escape Games

Bij Escape Deventer is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Goed verzorgd drie gangen diner
  • Deventer Escape Challenge
  • VR Dinnergame
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf €99,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 119,- p.p. exclusief btwVanaf 40 personen € 109,- p.p. exclusief btwVanaf 80 personen € 99,- p.p. exclusief btw

Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

Lunchbuffet, prijs op aanvraag
Overige activiteiten en mogelijkheden op aanvraag

Dit Escape Deventer is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Verzorgd dagprogramma in de historische Hanzestad

Beleef samen met uw familie of vrienden een geheel verzorgd en vernieuwend groepsuitje in de gastvrije Hanzestad. Ontsnap Deventer met een uitdagende Escape Game en ga de strijd met elkaar aan tijdens het 3-gangen diner. Deventer is een ideale plek voor groepen en gezelschappen. De knusse straatjes, de mooie pleinen met genoeg terrasjes en de IJssel waar u heerlijk kan vertoeven. Dit groepsuitje is een perfecte combinatie van actie en ontspanning.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Vertrek met eigen vervoer naar Deventer -Optioneel per touringcar.Aankomst in Deventer en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en Deventerkoek of goed verzorgd lunchbuffet

14.30 uur        
Aanvang Deventer Escape Challenge

16:30 uur        
Vrije tijd – Geniet op het terras, maak een mooie wandeling langs de IJssel of ontdek de lokale winkeltjes

18.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner
Bekend maken winnende tafel.

21.00 uur        
Eind dagprogramma en gelegenheid om gezellig na te borrelen of op huis aan te gaan –Optioneel per touringcar

Spannende Groepsactiviteiten

  Deventer Escape Challenge

  Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Deventer. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

  Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

  VR Mini Escape Game

  De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

  Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Gastvrije Hanzestad

Deventer, ook wel Dempter, is een van de oudste steden van Nederland. Deze prachtige Hanzestad in Overijssel typeert zich door haar kleine authentieke straatjes, vele monumentale gebouwen, lokale winkeltjes, mooie stadsparken en het bruisende centrum. De gezellige Brink, met vele cafeetjes en restaurants, is de kern van Deventer daarnaast ligt deze sfeervolle stad aan de rivier de IJssel. Een perfecte plek voor vele activiteiten of om even tot rust te komen. Ook is Deventer bekend om een aantal grote evenementen, namelijk de Deventer Boekenmarkt, Deventer op Stelten en het Dickens Festijn. Kortom genoeg te beleven in Dempter!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties

  • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.
  • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 

Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Mannen uitje informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Mannen uitje en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Mannen uitje maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405825. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405825

Waarom bij ons boeken?

278+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.