Mannenuitje in het Montferland met Bierproeverij, Pubquiz en Mannenbuffet

Didam , Gelderland
VANAF
€ 34,- p.p.
VANAF
15 Personen

Bent u dit jaar aan de beurt om een mannenuitje te organiseren? Dit mannenuitje biedt de juiste ingrediënten voor een geslaagd uitje. Geniet samen met uw vrienden van een bierproeverij en test uw kennis tijdens de pubquiz. Een mannenuitje is niet compleet zonder een smaakvol hapje dus sluiten we het mannenuitje af met een verrukkelijk buffet.

Bij dit Mannenuitje in het Montferland is inbegrepen:

  • Pubquiz
  • Heerlijke bierproeverij: 3 soorten bier proeven
  • Smaakvol mannenbuffet

Prijs: € 34,00 p.p. bij een minimale deelname van 15 personen.

De prijs van dit Mannenuitje in het Montferland is geldig tot en met 31 december 2023.

Gezellige dag uit met uw vrienden

Beleef samen met een groep vrienden een gezellige dag uit in het Montferland. Proef tijdens de bierproeverij diverse bieren en geniet van de bijpassende hapjes. Drink niet te veel biertjes, want tijdens de pubquiz wordt uw kennis flink op de proef gesteld. Het mannenuitje sluiten we af met een smaakvol buffet. 

Proef diverse bieren met bijpassende hapjes en test uw kennis

  Tijdens de bierproeverij worden 3 unieke bieren geserveerd. Naast bieren kunt u tijdens de proeverij genieten van 3 verschillende rondes met hapjes. De hapjes die onder andere worden geserveerd zijn: brood met knoflooksaus en kruidenboter, en een Borrelplank. Houdt u van fruitig bier of liever van bieren met een krachtige afdronk. Geen enkel probleem, er wordt gezorgd voor een passende invulling. 

  U en uw vrienden worden voorafgaand aan het spelen van de pubquiz opgedeeld in teams. Een team bestaat uit 4 tot 6 personen. Tijdens de pubquiz wordt uw kennis getest over algemene onderwerpen, eten & drinken, muziek, film, televisie & foto's. De pubquiz wordt gespeeld op een tablet of op uw smartphone

Genieten van een smaakvol buffet

  Welke man houdt er niet van een heerlijk hapje eten. Geniet na het testen van uw kennis van een welverdiend buffet. Het buffet bestaat uit onderstaande gerechten: 

  • Duvelse spareribs
  • Langzaam gegaard buikspek
  • Gehaktbal in jus
  • Kipsaté
  • Mini-schnitzels
  • Boerenvleessalade
  • Rauwkorsten
  • Appelmoes
  • Koude sauzen
  • Grote frieten
  • Gebakken aardappelen met spek
  • Boerenbrood met kruidenboter

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Airconditioning

Onze partner

The place to be

Bij dit gezellige eetcafé in Didam kunt u uitgebreid tafelen, maar ook met vrienden het weekend inluiden met een heerlijke borrel. Bij dit eetcafé bent u aan het juiste adres om een bruisend feest te geven, maar ook kunt u hier terecht voor een zakelijke bijeenkomst. Vanuit het eetcafé kijkt u uit op een groot terras. Gedurende het hele jaar kunt u genieten van een hapje of drankje op het sfeervolle en ruime terras.

Vier een bruisend feest

  Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie? Uw feest kan geven worden in diverse sfeervolle zalen en zo ook voor kleine als grote gezelschappen. De feestavond of -middag kan uiteraard op uw wensen worden afgestemd.

  Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Hier bent u gegarandeerd van een geslaagd trouwfeest. Een trouwfeest is uiteraard niet compleet zonder een bijpassend buffet/diner en muziek. Tevens is het de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest. De ruime zaal biedt de juiste mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsfeest.

Genieten van een luxe buffet

Het restaurant biedt verschillende luxe buffetten aan voor al uw feesten, partijen of zakelijke bijeenkomsten. De buffetten kunnen ook op externe locaties geleverd worden. De buffetten die worden aangeboden zijn: koud & warm buffet, seizoensbuffet of thema buffet. De buffetten zijn elk op hun eigen manier uniek. Het koud & warm buffet kunt u afsluiten met een heerlijk dessert, het dessert is exclusief.

Hartje Didam

Het restaurant bevindt zich midden in het centrum van Didam. Neem plaats op het sfeervolle terras en kijk met een hapje of drankje uit op de beeldschone Mariakerk. Na heerlijk genoten te hebben van een hapje of drankje kunt u binnenlopen bij één van de talloze winkels van Didam. Of maak een heerlijke wandeling door het prachtige park dat zich bevindt aan de achterzijde van de Mariakerk.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Mannen uitje informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Mannen uitje en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Mannen uitje maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405825. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Laat uw hersenen kraken
 • Diverse bieren proeven
 • Smaakvol mannenbuffet

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405825

Waarom bij ons boeken?

283+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.