Gezinsuitje met Twizy
Noordwijk strand
Gezinsuitje met Twizy
Gezinsuitje met Twizy
Koeien

Gezinsuitje in Zuid-Holland - Ontdek de schoonheid van deze provincie op een veilige manier

Ontdek de hotspots van Zuid-Holland met dit 1,5 meter afstand en Corona proof uitje voor een gezin met kinderen tot 4 personen. Verken samen met de kids de prachtige bloemenvelden, authentieke molens en lange zandstranden in een 2-persoons Renault Twizy met een vaste GPS route naar keuze

Bij dit gezinsuitje is inbegrepen:

 • 3 uur durende GPS audiotour met de Twizy, 100% elektrische auto
 • Audiogids met leuke weetjes over de omgeving en bezienswaardigheden
 • Uitdagende fotospeurtocht voor de kids (leeftijd 4 t/m 14 jaar)
 • Inclusief een aantal stops om de bezienswaardigheden en highlights van dichtbij te bewonderen en te fotograferen

Prijs: € 30 p.p. op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen binnen de leeftijd 6 t/m 18 jaar personen.

Prijs Familiepakket: € 120

U kunt deelnemen aan de GPS audiotour op verschillende tijdstippen, namelijk:

 • Ochtend: 10:00 - 13:00 uur
 • Middag: 15:00 - 18:00 uur

Beschikbaarheid:

Het familiepakket kan worden geboekt voor de duin en strand tour en de polder en windmolen tour. Beschikbaar vanaf 1 april tot en met 31 oktober.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Parkeren

Ontdek Zuid Holland - Gezinsuitje in een Twizy

Ontdek de hotspots van Zuid-Holland met dit 1,5 meter afstand en Corona proof uitje voor een gezin met kinderen tot 4 personen van Renzy. Verken samen met de kids de prachtige bloemenvelden, authentieke molens en lange zandstranden in een 2-persoons Renault Twizy met een vaste GPS route naar keuze. De audiogids deelt onderweg leuke feitjes over de omgeving en bezienswaardigheden. 

Crossy met een Twizzy op een veilige manier

Leuk: voor de kinderen (leeftijd 4 t/m 14 jaar) is er tijdens de route een uitdagende fotospeurtocht waarbij ze onderweg op zoek gaan naar de geheime code. Deze code geeft bij terugkomst toegang tot een kluis, waar een leuke prijs op ze ligt te wachten. Rijden in een Renault Twizy is super easy en leuk: onderweg trekken jullie veel bekijks! Hij rijdt geruisloos en is 100% elektrisch, dus je tour is nog milieuvriendelijk ook. De GPS audiotour duurt ongeveer 180 minuten, inclusief voldoende tijd om te stoppen en de highlights van dichtbij te bewonderen en te fotograferen. Kortom een originele buitenactiviteit met leuke stops waarbij de 1,5 meter afstand tijdens dit uitje helemaal wordt nagekomen

Laat u leiden via de GPS

Met de GPS tours kunt u het oer-Hollandse landschap ontdekken. Alle voertuigen hebben een GPS met gedetailleerde kaarten aan boord. De GPS leidt u langs de route. 

Voorwaarden

 • 1 Twizy is geschikt voor maximaal 2 personen. (2 volwassenen of 1 volwassene + 1 kind)
 • Minimale leeftijd 21 jaar
 • Minimaal 3 jaar in bezit van een geldig rijbewijs
 • Borg van € 300,- (€ 150,- per Renault twizy te betalen met credit card of pin - retourpin of contant)
 • Betaling van de borg dient voldaan te worden bij de incheck
 • Eigen risico van € 500,- per Renault Twizy
 • Alcohol is verboden
 • De COVID-19 richtlijnen van het RIVM worden strikt gehanteerd tijdens de incheck en instructie
 • Annuleringen: we hebben 14 dagen voor de geplande aankomstdatum een schriftelijke annuleringsverklaring per e-mail nodig.

De prijs van het GPS toer arrangement is geldig van 1 april t/m 31 oktober 2024.

Onze partner

Spot de highlights van Zuid-Holland

Maak met de stoere Renault Twizy GPS audiotours langs de highlights van Zuid-Holland. De Renault Twizy is 100 % elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen. Ervaar het gevoel van vrijheid door het unieke open en eigentijdse design. U voelt, ruikt en beleeft direct waar u rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg. 

Maak een mooie tour

De GPS audiotours brengen u langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Duin en kustlijn, de Bollenstreek, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens en het Groene Hart. De GPS audiotours kunt u boeken voor de ochtend, middag of avond. 

Op pad met een GPS

Met de GPS tours kunt u het oer-Hollandse landschap ontdekken. Alle voertuigen hebben een GPS met gedetailleerde kaarten aan boord. De GPS leidt u langs de route. 

De tours

Tulpen velden tour: de tulpenvelden spreken tot de verbeelding. Tijdens de tour ervaart u de schoonheid intens en begeeft u zich buiten de gebaande paden en tourbus routes.

Duin & strand tour: de tour laat u alle hotspots zien in Noordwijk en omgeving.

Polder & windmolen tour: ervaar het typische Hollandse landschap tijdens de tour.

Historie & kastelen tour: ontdek de kastelen in de regio tijdens deze tour. 

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Lisse

Lisse is een stad in Zuid-Holland. Het staat wereldwijd bekend om zijn prachtige bloembollenvelden, vooral tulpenvelden. Elk voorjaar trekken de Keukenhof-tuinen, gelegen in Lisse, vele bezoekers vanwege de kleurrijke bloemendisplays. Keukenhof is een van 's werelds grootste bloementuinen en biedt een spectaculaire weergave van bloemen, waaronder tulpen, narcissen en hyacinten. In Lisse bevindt zich het historische Kasteel Keukenhof, omgeven door prachtige tuinen. Het stadscentrum van Lisse biedt een scala aan winkels, boetieks en lokale ambachtelijke zaken.

Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje