Cocktailworkshop
Boulevard
Strandpaviljoen Scheveningen
Strandpaviljoen Scheveningen
Strandpaviljoen Scheveningen

Cocktails shaken en BBQ aan het Strand - Gezellig groepsuitje in Scheveningen

Bij dit gezellige groepsuitje gaat u de lekkerste cocktails shaken. Na het shaken staat er een uitgebreide barbecue voor u klaar.

Bij dit gezellige groepsuitje is inbegrepen:

  • Cocktailworkshop
  • Begeleiding
  • Barbecue

Prijs: vanaf € 44,50 p.p. op basis van minimaal 25 personen.

Bent u met minder dan 25 personen? Dan is de workshop mogelijk vanaf 10 personen in combinatie met een 3-gangendiner of een mixed grill.

De prijs van dit gezellige groepsuitje in Scheveningen is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Restaurant
Parkeren

Cocktails Shaken en BBQ aan het Strand

Een gezellig groepsuitje in Scheveningen. Eerst mee doen aan het maken van de cocktails en daarna lekker ontspannen met een uitgebreide barbecue en de zelf gemaakte cocktail aan het strand.

Cocktails maken

Samen met je collega’s, vrienden of familie een workshop cocktails shaken? De heerlijkste Caipirinha, Tequila Sunrise of Strawberry Martini kunnen maken? Onder professionele begeleiding leert u de lekkerste cocktails te shaken. Na het shaken is er tijd om lekker te loungen en van de cocktails te genieten. De workshop duurt 1 uur en is inclusief 1 begeleider.

Inhoud van de barbecue

  • Gemarineerde Kipsaté
  • Shaslicks met uien en paprika
  • Lamsracks
  • Runderhamburgers
  • Mexicaanse worst

Onze partner

Algemeen

Dit strandrestaurant staat al decennia aan de boulevard van Scheveningen.

Faciliteiten

Wij bieden een scala aan activiteiten en mogelijkheden, zoals zandsculpturen maken, kitevliegeren, beachvolleyballen, salsadansen, cocktails shaken, fietsen en beachgames. Ook hebben wij diverse lunch- en BBQ buffetten, welkomstdrankjes, verschillende entertainmentmogelijkheden etc. U ziet, wij kunnen uw dag van A tot Z verzorgen!

Ligging

Dit strandrestaurant ligt op het strand aan de boulevard richting de haven.

Omgeving

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard maar de badplaats heeft ook een keur aan atracties en musea. Bijvoorbeeld het casino, het circustheater, een megabioscoop, de gerenoveerde pier en een overdekt winkelcentrum.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Scheveningen

Scheveningen ligt aan de Noordzeekust in Den Haag. Het uitgestrekte zandstrand van Scheveningen is een belangrijke trekpleister. Het biedt mogelijkheden voor zonnebaden, zwemmen, strandwandelingen en diverse watersportactiviteiten. De beroemde Scheveningse Pier is een iconische plek met restaurants, winkels en attracties. Het biedt een prachtig uitzicht op de kustlijn en de Noordzee. Sea Life Scheveningen is een aquarium waar bezoekers een verscheidenheid aan zeedieren kunnen bekijken. Daarnaast zijn er andere kindvriendelijke attracties, zoals de Bungy Jump op de Pier en het reuzenrad.

Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje