Ballon
Ballon
Zon
Ballon
Ballonvaren

Ballonvaren - een unieke ervaring dat u moet beleven!

Elke ballonvaart is anders en dus is elke vaart een unieke ervaring. Vanaf één persoon kunt u dit arrangement al reserveren! Boek nu een unieke ervaring vanuit Joure of kies een andere opstijglocatie in Nederland.

Dit arrangement is inclusief:

  •   Ballonvaart van ongeveer 1 uur
  •   Een champagnedoop na de landing
  •   Vervoer terug naar de opstijglocatie
  •   Verzekering tijdens de ballonvaart
  •   Een ballonvaart certificaat als leuke herinnering

Prijs: vanaf € 159 p.p. 
Indeling van het aantal passagiers per luchtballon wordt uitdrukkelijk door de piloot gedaan, uitgezonderd zijn tickets met een betaalde voorkeurstoeslag.

De prijs van deze Ballonvaart is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Parkeren

Een unieke ervaring in de lucht

Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim. De zwaartekracht overwinnen en de stilte als enig gezelschap. De specialist in ballonvaren in Nederland, maakt deze droom werkelijkheid. Of het nu gaat om een spetterend personeelsfeest, een huwelijksaanzoek, een origineel relatiegeschenk, een ballonvaart cadeaubon of een hoofdprijs. Hier bent u steeds aan het goede adres!

Het Avontuur

Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. De windrichting en de windsnelheid maken dat de landingsplaats nooit helemaal is te voorspellen.

Elke ballontocht is anders en dus is elke vaart een unieke ervaring. Al weet de piloot met zijn kaarten, op papier en elektronisch via een GPS, zijn ervaring en zijn oriëntatie vermogen natuurlijk wel altijd haarfijn uit te leggen waar de heteluchtballon zich bevindt. Een ballonvaart avontuur begint op vele locaties in Nederland. Deze aanbieder heeft namelijk 26 vaste opstijglocaties in heel Nederland.

Zorgeloos ballonvaren

Dankzij de strikte voorzorgsmaatregelen kunt u zich overgeven aan het onbezorgde genieten. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven boven het verstilde landschap van Nederland.

Deze aanbieder biedt onvergetelijke heteluchtballon ervaringen in elk seizoen. Uiteraard is de zomer bij de meeste mensen favoriet, maar in de winter zijn er ook fraaie ballonvaarten te ervaren. De verzamel tijden van onze ballonvaarten vinden altijd plaats twee uur voor zonsondergang en in de ochtenduren altijd binnen twee uur na zonsopkomst. Het weerbeeld is op die tijden het meest stabiel. In de winterperiode vertrekken de luchtballonnen ook overdag, omdat de weerssituatie wegens het ontbreken van thermiek dit technisch mogelijk maakt.

suzan waalders
9
23 februari 2017
Ben samen met mijn collega's wezen ballonvaren , we hebben genoten
Anoniem
9
23 februari 2017
echt helemaal geweldig wat een mooie ervaring
Anoniem
10
23 februari 2017
De 1ste ervaring met ballonvaren met de familie haven was geweldig. Ik ben daarna vaak meegeweest, geweldige trip, doen dus !

Onze partner

Algemeen

Deze aanbieder heeft al sinds 1985 ervaring met het uitvoeren van ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beschikken over meerder moderne heteluchtballonnen die allen goed uitgerust zijn. De verschillende heteluchtballonnen zijn, mede afhankelijk van de mand, geschikt voor 2 tot 16 passagiers.

Faciliteiten

Dit unieke ballonvaartcentrum is gevestigd in Idskenhuizen. Een deel van het bedrijf is omgebouwd voor ontvangstruimte en dient tevens als horecagelegenheid. Passagiers die vanaf Idskenhuizen vertrekken kunnen hier inchecken. Samen met de eventuele "uitzwaaiers" kan men hier genieten. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

Op loop afstand van het ballonvaartcentrum en parkeerplaats licht het weiland. Indien u vertrekt vanuit Idskenhuizen wordt dit weiland gebruikt als opstijgveld voor uw ballonvaart.

Ligging

Het ballonvaartcentrum ligt in het mooie, rustig en Watersport gelegen Idskenhuizen. Dit Friese dorp ligt slechts 10 minuten rijden van de snelweg A6, aan de weg van Joure naar Amsterdam.

Omgeving

Idskenhuizen is een gezellig dorp midden in het Watersport gebied. De natuur is hier van een uitzonderlijke schoonheid met veel water gebieden tussen de charmante dorpen met een rijke geschiedenis. Alleen daarom al een prima startplaats om een mooie ballonvaart te maken.

Omgeving

Friesland

Friesland kent vele gezichten, dus Friesland verrast u steeds weer. De schitterende meren, dorpjes en kanalen laten dat unieke stukje Nederland zien. Ontdek Friesland met een weekendje weg, een sportieve dag zeilen of heerlijk ontspannen met een sloepje varen. Waterliefhebbers moeten zeker Friesland ontdekken.

Idskenhuizen

Idskenhuizen is een klein dorp in de gemeente De Friese Meren in Friesland. Idskenhuizen ligt in een landelijke omgeving, omgeven door typisch Friese natuur met waterwegen, weilanden en karakteristieke boerderijen. Idskenhuizen ligt in de buurt van verschillende meren. Dit biedt mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals zeilen, varen en vissen. Aan de westelijke zijde van het dorp staat de voormalige hervormde kerk, de kerk is tegenwoordig in gebruik als zeilschool. Ten zuidwesten van het dorp ligt een goed in het groen verpakte waterrecreatienederzetting.

Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje