Rondvaart in Giethoorn
Genieten in Giethoorn
Fluistterboot
In het restaurant
Dagje genieten in Giethoorn

Varen, Handboogschieten, Fietsen en Picknicken in Giethoorn - Ontdek het dorp in 1 dag

Met dit complete dag arrangement in Giethoorn maakt u alle hoogte punten mee in 1 dag. Kies zelf uw favoriete vaarmiddel en zoek een lekker plekje voor de picknick. Om het dagje compleet te maken gaat u Handboog schieten en typisch Hollands lekker Fietsen. Dit arrangement is ideaal voor vrienden en families.

Dit ontdek Giethoorn arrangement is inclusief:

  • 1x Een warme consumptie met cake
  • Fluisterboot of punter voor 2 uur of rondvaart van 1 uur
  • Goed gevulde picknick verpakt in boerenzakdoek
  • Handboogschieten
  • Fiets

Prijs: € 49,50 p.p. vanaf minimaal 4 personen.
€ 47,50 p.p. vanaf minimaal 6 personen.
€ 40,00 p.p. (voor kinderen van 3 t/m 11 jaar). 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Ontdek Giethoorn in 1 dag

Met dit complete dag arrangement in Giethoorn maakt u alle hoogte punten mee in 1 dag. Kies zelf uw favoriete vaarmiddel en zoek een lekker plekje voor de picknick. Om het dagje compleet te maken gaat u Handboog schieten en typisch Hollands lekker Fietsen. Dit arrangement is ideaal voor vrienden en families.

Het programma

10.00 uur
Jullie worden ontvangen in ons restuarant met 1x een warme consumptie en cake

11.00 uur
Jullie worden uitgenodigd om per fluister-punter- of rondvaartboot van Giethoorn en de schitterende omgeving te genieten. Met behulp van een routekaart komen jullie langs de meest betoverende plekjes! Aan de inwendige mens is ook gedacht in de vorm van een goed gevulde picknick verpakt in een boerenzakdoek die u onderweg kunt nuttigen.

13.00 uur
Bij terugkomst staan de fietsen al voor jullie klaar voor een mooie fietsroute langs de vele terrasjes en de mooie omgeving van Giethoorn. Onderweg stoppen jullie bij buitenactiviteiten Arendshorst om te gaan boogschieten. Aansluitend heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.

17.30 uur
Einde van een mooie dagtocht.

Optioneel is er de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een Plate, dan is het uitje helemaal compleet verzorgd.

Optioneel bij te boeken

  • Heerlijke plate aan het einde van de dag, meerprijs: € 14,50 p.p.
  • Geen picknick maar wel een plate? Prijs gelijk.

De prijs van dit ontdek Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Vanhoucke paul
9
07 mei 2024
Een geslaagde dag en iedereen was heel tevreden.
G. Bruggers-Hunze
8
13 februari 2018
Arrangement schot in de roos, alles was perfect geregeld we hebben enorm genoten!
B. Deutekom
10
13 februari 2018
Ontzettende leuke dag gehad,alles heel goed georganiseerd door jullie. Vriendelijk personeel,eten was erg goed dus het is een aanrader aan iedereen.Dat ga ik ook zeker doen naar de mensen toe.Dus mijn cijfer is een 10. gr Brigit Deutekom
Hannie Booi
10
13 februari 2018
bij iedereen aan te bevelen het was super we hebben met onzo vrienden cjub een prachtige dag gehad ...super!!!!!!!!!!!!!
Herman Westendorp
8
13 februari 2018
Bij aankomst netjes ontvangen, koffie met appeltaart gehad. Lekker. Daarna met een fluisterboot rondgevaren. Moesten wel even wachten, totdat we een boot, maar dat deerde ons niet! Picknickmand met lekkere dingen meegekregen. Mooie route gevaren. Daarna wat gedronken en de fietsroute gestart. Onderweg boogschieten en weer genieten van de omgeving. 's Avonds een lekker 3-gangen diner gehad als afsluiting van een mooie dag. Alleen jammer, dat de laatste bus op zaterdag om 19.10 uur al ging. Dit was het enige minpuntje.
S. Berchum
9
13 februari 2018
Onwijs fijne en verzorgde dag gehad, goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben 1 tip, een afval zakje meegeven bij de boerenzakdoek picknick.
Guus Westhuis
8
13 februari 2018
Mooie goed verzorgde dag gehad in Giethoorn. Ouderwets punteren (schijnt bijna niet meer te worden gedaan door de bezoekers, maar is echt van toegevoegde waarde) mooie fietstocht door de omgeving. Het prachtige weer droeg ook bij aan een geslaagde dag, maar desondanks keek iedereen heel tevreden en voldaan terug op de dag.

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een dorp in Overijssel. Het is beroemd om zijn vele grachten en waterwegen. Langs de grachten zijn er tal van gezellige cafés en restaurants. De traditionele boerderijen met rieten daken dragen bij aan de idyllische uitstraling van Giethoorn. Een uniek kenmerk van Giethoorn is dat het autovrij is. Een populaire activiteit is het varen in een punter, een platbodemboot. Giethoorn ligt in de buurt van het natuurgebied De Wieden. Het biedt prachtige landschappen, moerassen en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Mannen uitje maakt gebruik van cookies
Mannen uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitje